Over mij


Ik (Tanja) ben eigenaar van Dierverzorging Voorne, Kim (mijn dochter) helpt soms mee met de dierverzorging aan huis. 


Tanja:

Ik zit al van jongs af aan tussen de dieren. Het was dan ook altijd mijn droom om op een (hobby) boerderijtje te wonen. 11 jaar geleden ging deze droom in vervulling! 
Met het hele gezin zijn we naar Rockanje verhuisd en zijn daar de beestenboel gaan uitbreiden. In de loop der jaren hebben we veel verschillende diersoorten gehad: pony's, varkens, geiten, kippen, konijnen, een kat en niet te vergeten de honden!
Op dit moment hebben we nog varkens, kippen, een kat en honden en zullen we regelmatig dieren bij ons thuis opvangen.

Ik  ben gestopt met mijn vaste kantoorbaan wat natuurlijk best spannend was maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Want wat is er mooier dan van je hobby je werk maken?!

Kim: 

Al van jongs af aan wist ik dat ik graag iets met mensen en dieren wilde doen. Ik ben deels opgegroeid op een (hobby) boerderijtje dus de liefde voor dieren zat er al vroeg in!

Vanaf mijn 16e heb ik als bijbaantje altijd met veel plezier geholpen in de dierverzorging bij All4Animals in Brielle. In juli 2020 heeft de eigenaresse besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en vroeg mij of ik het leuk vond wat klanten over te nemen. Ik had al een baan en studie dus voor mij was het niet handig, mijn moeder had er wel interesse in. 
Zij heeft het nu uitgebouwd tot een bloeiend bedrijf waar ik nog steeds af en toe bijspring in de dierverzorging!

Sommigen kennen mij misschien van Hond in de zorg. Hierbij zette ik mijn hond in binnen zorg en onderwijs. Helaas heb ik hier mee moeten stoppen omdat mijn studie veel tijd vergt.